OUTDOOR CHALLENGE


„Teroare în…” este evenimentul în care participanții se află în postura de agenți care au în față o zi liniștită. Pentru a alunga plictiseala ei încep un joc de urmărire a unor indicii plasate de un coleg din birou. Joaca le este stricată, însă, de un mesaj primit de la un atentator care amenință orașul cu detonarea unei bombe. Reconstituirea traseului, profilul atentatorului, urmărirea pistelor și dezamorsarea bombei vor fi principalele atribuții ale agenților.
Jocuri logice de rezolvat, cutii de deschis, mesaje de la atentator, piste moarte, orientare prin intermediul hărților și coordonatelor sunt doar o parte din activitățile cărora va trebui să le faceți față în misiunea de a dezamorsa bomba!< \span>
Grăbiți-vă! Orașul se bazează pe voi! 
Treasure Hunt
Pentru înscrierea la acest eveniment, în josul paginii veți găsi o secțiune cu orașele și zilele în care se desfășoară. După ce găsiți evenimentul potrivit, apăsați butonul Bilete din dreptul lui și urmații pașii.
Treasure Hunt

Ce este un OutDoor Challenge?

Un mix de elemente: Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge  și altele.
Acțiunea se desfășoară în zona centrală a orașului, iar în funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora, participanții urmează un traseu.
Activitatea are un fir narativ foarte bine conturat și o misiune la care se lucrează în mare mare parte din timp.