ESCAPE ROOM

Escape Room Timișoara

Tu și prietenii tăi rămâneți fără carburant pe teritoriul lui Jason și încercați să faceți tot posibilul pentru o evadare pe cinste din acest Escape Room.

Aventura voastră începe în momentul în care un localnic decide să vă ajute și vă spune unde se poate găsi combustibilul de care aveți nevoie, în casa lui Jason evident. Profitând de o diversiune de o oră a localnicului încercați să pătrundeți în casa lui Jason și să plecați cu ce aveți nevoie. Casa personajului cu mască, însă, este una plină de mister, probe și indicii ce trebuie trecute în la fiecare colț. 

Cum puteți intra în casa lui Jason? Cât de încredere este localnicul? Oare puteți rezolva puzzle-urile și capcanele din casă înainte de a se întoarce personajul cu mască?  Grăbiți-vă!

Timp: 60 de minute.

Escape Room? Ce presupune? O încăpere sau un ansamblu de încăperi în care trebuie să intri și să aduni indicii, obiecte, să rezolvi probele întâmpinate. Pe parcurs punând toate informațiile cap la cap să poți deschide lacăte, uși, cutii. Toate aceste lucruri te duc spre îndeplinirea obiectivului principal – în cazul acesta, să obțineți carburant.

Submit

Locația:

Indicații de orietare.

Friday the 13th, Escape Room Timișoara, este localizată în suburbiile orașului, acolo unde Jason poate poate să își vadă liniștit de treabă.

Pentru a ajunge aici  se pot lua mijloacele de transport: Tramvaiul 4, Tramvaiul 8 și Tramvaiul 9, dar și E2. Stația de coborâre fiind Ciarda Roșie (ultima stație).

De asemenea, Locația dispune de multe spații de parcare, deci acest detaliu nu consituie o problemă dacă doriți să veniți cu mașina personală.

În orice caz, locația exactă este reprezentată în harta de stânga.

 

Explicat mai detaliat, pentru a ajunge la Escape Room, vei trece de sensul de la AEM, apoi de următorul sens (cel de la Conti), iar la semafoare se face stânga. Prima clădire pe stânga, cu un banner mare negru, este locația pe care o cauți, poți parca chiar în fața ei, făcând stânga.